Evaziunea de sub ketamină

Nu mai ştii cu cine stai de vorbă astăzi. Vorbeşti, vorbeşti şi numai ce-l vezi pe interlocutor că iese de sub acoperitoare.

Un tip din ăsta ieşit de sub acoperire, care cunoaşte secretele zimbrilor,  raportează în curte la apel că benzinarul comisarului făcea legea în cârdăşie cu alţi doi corifei din Ţara Haţegului.

Unul şmecher, mare cărăuş de tutun ilegal de la marginea judeţului până hăt către Sibiu. Celălalt, fost stăpân de oraş cu magnet la fier vechi şi priză la ketamină – generaţia următoare. Se spune că benzinarul acum încarcerat era protector şi partener cu cei doi iar de ei trei nu a trecut nimeni în zonă.

Una din şarlataniile care a rămas cu dosar nesoluţionat este pe bază de instalaţii din inox de la fosta fabrică de conserve, caz în care anchetatorii s-au mişcat de parcă erau legume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!