Evaziunea de sub ketamină

Nu mai ştii cu cine stai de vorbă astăzi. Vorbeşti, vorbeşti şi numai ce-l vezi pe interlocutor că iese de sub acoperitoare.

Un tip din ăsta ieşit de sub acoperire, care cunoaşte secretele zimbrilor,  raportează în curte la apel că benzinarul comisarului făcea legea în cârdăşie cu alţi doi corifei din Ţara Haţegului.

Unul şmecher, mare cărăuş de tutun ilegal de la marginea judeţului până hăt către Sibiu. Celălalt, fost stăpân de oraş cu magnet la fier vechi şi priză la ketamină – generaţia următoare. Se spune că benzinarul acum încarcerat era protector şi partener cu cei doi iar de ei trei nu a trecut nimeni în zonă.

Una din şarlataniile care a rămas cu dosar nesoluţionat este pe bază de instalaţii din inox de la fosta fabrică de conserve, caz în care anchetatorii s-au mişcat de parcă erau legume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara