Evaziunea de sub ketamină

Nu mai ştii cu cine stai de vorbă astăzi. Vorbeşti, vorbeşti şi numai ce-l vezi pe interlocutor că iese de sub acoperitoare.

Un tip din ăsta ieşit de sub acoperire, care cunoaşte secretele zimbrilor,  raportează în curte la apel că benzinarul comisarului făcea legea în cârdăşie cu alţi doi corifei din Ţara Haţegului.

Unul şmecher, mare cărăuş de tutun ilegal de la marginea judeţului până hăt către Sibiu. Celălalt, fost stăpân de oraş cu magnet la fier vechi şi priză la ketamină – generaţia următoare. Se spune că benzinarul acum încarcerat era protector şi partener cu cei doi iar de ei trei nu a trecut nimeni în zonă.

Una din şarlataniile care a rămas cu dosar nesoluţionat este pe bază de instalaţii din inox de la fosta fabrică de conserve, caz în care anchetatorii s-au mişcat de parcă erau legume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − patru =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită