Evaziunea de sub ketamină

Nu mai ştii cu cine stai de vorbă astăzi. Vorbeşti, vorbeşti şi numai ce-l vezi pe interlocutor că iese de sub acoperitoare.

Un tip din ăsta ieşit de sub acoperire, care cunoaşte secretele zimbrilor,  raportează în curte la apel că benzinarul comisarului făcea legea în cârdăşie cu alţi doi corifei din Ţara Haţegului.

Unul şmecher, mare cărăuş de tutun ilegal de la marginea judeţului până hăt către Sibiu. Celălalt, fost stăpân de oraş cu magnet la fier vechi şi priză la ketamină – generaţia următoare. Se spune că benzinarul acum încarcerat era protector şi partener cu cei doi iar de ei trei nu a trecut nimeni în zonă.

Una din şarlataniile care a rămas cu dosar nesoluţionat este pe bază de instalaţii din inox de la fosta fabrică de conserve, caz în care anchetatorii s-au mişcat de parcă erau legume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață