„Eroul” e un traficant ordinar

Multă vreme a ţinut capul de afiş al agendei publice din judeţul Hunedoara, dând lecţii de moralitate supremă ca mare cărturar şi justiţiabil, militant înfocat împotriva crimelor comunismului.

Puţină lume ar fi crezut (ar crede) că sub masca „eroului” însetat de dreptate se ascunde o lichea notorie pusă pe căpătuială cu obiecte de patrimoniu naţional, adică exact cu acele bunuri pentru care statul l-a instruit să le protejeze şi să le dea preţuire istorică.

Aproape nimeni nu a crezut ancheta jurnalistică în care istoricul nostru apărea ca fiind traficant de hărţi militare secrete, fapt ce a provocat decesul tatălui său, militar de carieră, care s-a sinucis ca să scape de ruşinea trădării în care l-a târât giurumeaua de fiu-său.

Au crezut povestea procurorii şi poliţiştii cu mult caracter. Şi asta se va dovedi suficient…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare