„Eroul” e un traficant ordinar

Multă vreme a ţinut capul de afiş al agendei publice din judeţul Hunedoara, dând lecţii de moralitate supremă ca mare cărturar şi justiţiabil, militant înfocat împotriva crimelor comunismului.

Puţină lume ar fi crezut (ar crede) că sub masca „eroului” însetat de dreptate se ascunde o lichea notorie pusă pe căpătuială cu obiecte de patrimoniu naţional, adică exact cu acele bunuri pentru care statul l-a instruit să le protejeze şi să le dea preţuire istorică.

Aproape nimeni nu a crezut ancheta jurnalistică în care istoricul nostru apărea ca fiind traficant de hărţi militare secrete, fapt ce a provocat decesul tatălui său, militar de carieră, care s-a sinucis ca să scape de ruşinea trădării în care l-a târât giurumeaua de fiu-său.

Au crezut povestea procurorii şi poliţiştii cu mult caracter. Şi asta se va dovedi suficient…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × unu =

ACTUALITATE
Sarmizegetusa Regia va fi închisă publicului timp de o lună         Șoferul implicat într-un accident grav la ieșirea din Deva a murit         La Costești. Țurcana – Regina Munților – 2017 (FOTO + VIDEO)         Eveniment cultural. Un dar oferit celor mici         Cartierul ridicat în comunism pe muntele de fier primește o nouă șansă         Portofel pierdut, restituit păbugaşului de poliţiştii locali         Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”