Epurarea dăunează grav sănătăţii

Reducerea de posturi din sistemul bugetar s-a transformat într-o epurare a persoanelor incomode, a celor ce tulbură lenea facebook-cistelor care au abandonat postările cu căţeluşi doar conjunctural.

La sistemul de sănătate publică scandalul este cât casa şi gata să dea pe de lături. Acolo, două conţopiste au tăiat din pix singurul post calificat de la promovarea sănătăţii, dar au fost păstrate cinci asistente care dau cu ojă portocalie pe ghearele cu care se ţin de scaun.

De câţiva ani, instituţia este o adunătură de caţe şi căpuşe care parazitează banul public fără nicio inhibiţie. Procurorii ştiu dar se mişcă lent. Pentru că a stat o mână politică interesat protectoare peste cârdul de căpuşe.      

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × trei =

ACTUALITATE
O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național