Epurarea dăunează grav sănătăţii

Reducerea de posturi din sistemul bugetar s-a transformat într-o epurare a persoanelor incomode, a celor ce tulbură lenea facebook-cistelor care au abandonat postările cu căţeluşi doar conjunctural.

La sistemul de sănătate publică scandalul este cât casa şi gata să dea pe de lături. Acolo, două conţopiste au tăiat din pix singurul post calificat de la promovarea sănătăţii, dar au fost păstrate cinci asistente care dau cu ojă portocalie pe ghearele cu care se ţin de scaun.

De câţiva ani, instituţia este o adunătură de caţe şi căpuşe care parazitează banul public fără nicio inhibiţie. Procurorii ştiu dar se mişcă lent. Pentru că a stat o mână politică interesat protectoare peste cârdul de căpuşe.      

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − paisprezece =

ACTUALITATE
Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara