Epurarea dăunează grav sănătăţii

Reducerea de posturi din sistemul bugetar s-a transformat într-o epurare a persoanelor incomode, a celor ce tulbură lenea facebook-cistelor care au abandonat postările cu căţeluşi doar conjunctural.

La sistemul de sănătate publică scandalul este cât casa şi gata să dea pe de lături. Acolo, două conţopiste au tăiat din pix singurul post calificat de la promovarea sănătăţii, dar au fost păstrate cinci asistente care dau cu ojă portocalie pe ghearele cu care se ţin de scaun.

De câţiva ani, instituţia este o adunătură de caţe şi căpuşe care parazitează banul public fără nicio inhibiţie. Procurorii ştiu dar se mişcă lent. Pentru că a stat o mână politică interesat protectoare peste cârdul de căpuşe.      

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă