Domnia funcţionarilor publici

evil womanSunt cei mai tari din sistem şi politicienii sunt la mâna lor. De obicei ajung pe funcţii cu propte politice, dar odată ajunşi acolo sunt de neclintit.

Primul refren pe care îl învaţă conţopistul public (cu dedicaţie pentru cei de sus) este: „Îmi pare rău şefu’, nu se poate”.

Al doilea refren (dedicat opincarului de rând) e: „Lasă actele alea dracului aici şi vino mătăluţă peste o săptămână – două”.

La o primărie de municipiu una din juriste a fost angajată pe bază de trombon cultural, în numele tatălui.

Cucoana a ajuns aşa de înţepată încât ai jura că a câştigat postul „pe bune”.

Îşi bagă pixul în interesele Cetăţii şi face numai ce vrea ea.

Trei supermarketuri au fost la un pas să plece din judeţ doar pentru că cucoana a găsit cu cale să introducă beţe în roate la o negociere dintre şefii ei şi patronatul magazinului, reuşind să facă de cacao cuvântul de onoare al primarului.

Nu sunt departe de adevăr cei care spun că nimic nu merge dacă nu este uns şi conţopistul din spatele unui birou.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × trei =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva