Domnia funcţionarilor publici

evil womanSunt cei mai tari din sistem şi politicienii sunt la mâna lor. De obicei ajung pe funcţii cu propte politice, dar odată ajunşi acolo sunt de neclintit.

Primul refren pe care îl învaţă conţopistul public (cu dedicaţie pentru cei de sus) este: „Îmi pare rău şefu’, nu se poate”.

Al doilea refren (dedicat opincarului de rând) e: „Lasă actele alea dracului aici şi vino mătăluţă peste o săptămână – două”.

La o primărie de municipiu una din juriste a fost angajată pe bază de trombon cultural, în numele tatălui.

Cucoana a ajuns aşa de înţepată încât ai jura că a câştigat postul „pe bune”.

Îşi bagă pixul în interesele Cetăţii şi face numai ce vrea ea.

Trei supermarketuri au fost la un pas să plece din judeţ doar pentru că cucoana a găsit cu cale să introducă beţe în roate la o negociere dintre şefii ei şi patronatul magazinului, reuşind să facă de cacao cuvântul de onoare al primarului.

Nu sunt departe de adevăr cei care spun că nimic nu merge dacă nu este uns şi conţopistul din spatele unui birou.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor