Domnia funcţionarilor publici

evil womanSunt cei mai tari din sistem şi politicienii sunt la mâna lor. De obicei ajung pe funcţii cu propte politice, dar odată ajunşi acolo sunt de neclintit.

Primul refren pe care îl învaţă conţopistul public (cu dedicaţie pentru cei de sus) este: „Îmi pare rău şefu’, nu se poate”.

Al doilea refren (dedicat opincarului de rând) e: „Lasă actele alea dracului aici şi vino mătăluţă peste o săptămână – două”.

La o primărie de municipiu una din juriste a fost angajată pe bază de trombon cultural, în numele tatălui.

Cucoana a ajuns aşa de înţepată încât ai jura că a câştigat postul „pe bune”.

Îşi bagă pixul în interesele Cetăţii şi face numai ce vrea ea.

Trei supermarketuri au fost la un pas să plece din judeţ doar pentru că cucoana a găsit cu cale să introducă beţe în roate la o negociere dintre şefii ei şi patronatul magazinului, reuşind să facă de cacao cuvântul de onoare al primarului.

Nu sunt departe de adevăr cei care spun că nimic nu merge dacă nu este uns şi conţopistul din spatele unui birou.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare