Domnia funcţionarilor publici

evil womanSunt cei mai tari din sistem şi politicienii sunt la mâna lor. De obicei ajung pe funcţii cu propte politice, dar odată ajunşi acolo sunt de neclintit.

Primul refren pe care îl învaţă conţopistul public (cu dedicaţie pentru cei de sus) este: „Îmi pare rău şefu’, nu se poate”.

Al doilea refren (dedicat opincarului de rând) e: „Lasă actele alea dracului aici şi vino mătăluţă peste o săptămână – două”.

La o primărie de municipiu una din juriste a fost angajată pe bază de trombon cultural, în numele tatălui.

Cucoana a ajuns aşa de înţepată încât ai jura că a câştigat postul „pe bune”.

Îşi bagă pixul în interesele Cetăţii şi face numai ce vrea ea.

Trei supermarketuri au fost la un pas să plece din judeţ doar pentru că cucoana a găsit cu cale să introducă beţe în roate la o negociere dintre şefii ei şi patronatul magazinului, reuşind să facă de cacao cuvântul de onoare al primarului.

Nu sunt departe de adevăr cei care spun că nimic nu merge dacă nu este uns şi conţopistul din spatele unui birou.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.