Discursuri să Neculce

La curtea parlamentarului înstărit musai trebuie să şadă şi un scrib care să se îngrijească de letopiseţul marelui om de stat.

De obicei, cronicarul este recrutat din breasla celor care scriu şlagăre electorale în alegeri.

Sursele noastre spun că sunt cel puţin trei dregători de la Înalta Cameră ce plătesc să le fie consemnate isprăvile. Scribul mai are de compus şi declaraţiile politice care să justifice activitatea intensă a demnitarului. La bursă se poate achiziţiona serviciul unui cronicar contra sumei de 15 milioane de lei vechi pe lună.

Primul din judeţ care şi-a angajat condeier a fost un pesedist.

Pe atunci nu erau oferta de acum, aşa că el plăteşte ceva mai mult decât cei care i-au călcat pe urme.

Poporanistul cu scrib în bătătură e cel mai câştigat fiindcă scriitoarea lui e multifuncţională şi foarte bună. Bună rău!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei