Discursuri să Neculce

La curtea parlamentarului înstărit musai trebuie să şadă şi un scrib care să se îngrijească de letopiseţul marelui om de stat.

De obicei, cronicarul este recrutat din breasla celor care scriu şlagăre electorale în alegeri.

Sursele noastre spun că sunt cel puţin trei dregători de la Înalta Cameră ce plătesc să le fie consemnate isprăvile. Scribul mai are de compus şi declaraţiile politice care să justifice activitatea intensă a demnitarului. La bursă se poate achiziţiona serviciul unui cronicar contra sumei de 15 milioane de lei vechi pe lună.

Primul din judeţ care şi-a angajat condeier a fost un pesedist.

Pe atunci nu erau oferta de acum, aşa că el plăteşte ceva mai mult decât cei care i-au călcat pe urme.

Poporanistul cu scrib în bătătură e cel mai câştigat fiindcă scriitoarea lui e multifuncţională şi foarte bună. Bună rău!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii