Discursuri să Neculce

La curtea parlamentarului înstărit musai trebuie să şadă şi un scrib care să se îngrijească de letopiseţul marelui om de stat.

De obicei, cronicarul este recrutat din breasla celor care scriu şlagăre electorale în alegeri.

Sursele noastre spun că sunt cel puţin trei dregători de la Înalta Cameră ce plătesc să le fie consemnate isprăvile. Scribul mai are de compus şi declaraţiile politice care să justifice activitatea intensă a demnitarului. La bursă se poate achiziţiona serviciul unui cronicar contra sumei de 15 milioane de lei vechi pe lună.

Primul din judeţ care şi-a angajat condeier a fost un pesedist.

Pe atunci nu erau oferta de acum, aşa că el plăteşte ceva mai mult decât cei care i-au călcat pe urme.

Poporanistul cu scrib în bătătură e cel mai câştigat fiindcă scriitoarea lui e multifuncţională şi foarte bună. Bună rău!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + zece =

ACTUALITATE
Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv