Discursuri să Neculce

La curtea parlamentarului înstărit musai trebuie să şadă şi un scrib care să se îngrijească de letopiseţul marelui om de stat.

De obicei, cronicarul este recrutat din breasla celor care scriu şlagăre electorale în alegeri.

Sursele noastre spun că sunt cel puţin trei dregători de la Înalta Cameră ce plătesc să le fie consemnate isprăvile. Scribul mai are de compus şi declaraţiile politice care să justifice activitatea intensă a demnitarului. La bursă se poate achiziţiona serviciul unui cronicar contra sumei de 15 milioane de lei vechi pe lună.

Primul din judeţ care şi-a angajat condeier a fost un pesedist.

Pe atunci nu erau oferta de acum, aşa că el plăteşte ceva mai mult decât cei care i-au călcat pe urme.

Poporanistul cu scrib în bătătură e cel mai câştigat fiindcă scriitoarea lui e multifuncţională şi foarte bună. Bună rău!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă