Deputatul s-a tâmp(lăr)it !

Cea mai şuie prosteală pe care deputatul resturilor electorale a scos-o din puţul gândirii e legată de dosarul comisarului Cattani.

Cică denunţătorul umblă şi spune tuturor celor care au răbdare să-l asculte prin târg că n-a dat niciodată cu pâra la Parchet, că totul e o făcătură ca-n campania electorală.

Dar bomba abia acum vine.

Cică delatorul mascatului şef e ăla care i-a furat lui voturile, tâmplarul ! Ăsta, între două rindeluiri,  ar fi sifonat la greu în dosarul „şase, vine garda”.

Da’ analfabeţii de procurori i-au scris numele greşit, ca tac-su pe vremuri, şi acum el a picat de fazan.

Să fim iertaţi: de papagal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + 2 =

ACTUALITATE
Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii         Ștafeta Veteranilor va trece prin Deva         Situația contractelor de deszăpezire pentru drumurile naționale din vestul țării         Cum a evoluat în 25 de ani populaţia marilor oraşe din judeţul Hunedoara         Decembrie ’89 pe mai multe voci         Rectorul Radu Sorin este cel mai bine plătit profesor din Hunedoara         Tomograf nou achiziționat de Spitalul din Hunedoara         Bine că ești tu deștept! Alegeri în Deva. Conspirație, transpirație și clăbuci         Liviu Gabriel Dumitru va fi noul șef al Școlii de Agenți din Cluj – Napoca         Copil accidentat grav după ce s-a electrocutat pe un pod din Hunedoara         Intensificarea traficului de pasageri pe Aeroportul din centrul ţării         Ministrul Carmen Dan a convocat comisia tehnică centrală pentru alegerile parțiale din luna noiembrie         Un bărbat de 71 de ani s-a urcat băut la volan și a produs un accident         Hoți care au devastat calea ferată prinși de Poliție         O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății