Deputatul s-a tâmp(lăr)it !

Cea mai şuie prosteală pe care deputatul resturilor electorale a scos-o din puţul gândirii e legată de dosarul comisarului Cattani.

Cică denunţătorul umblă şi spune tuturor celor care au răbdare să-l asculte prin târg că n-a dat niciodată cu pâra la Parchet, că totul e o făcătură ca-n campania electorală.

Dar bomba abia acum vine.

Cică delatorul mascatului şef e ăla care i-a furat lui voturile, tâmplarul ! Ăsta, între două rindeluiri,  ar fi sifonat la greu în dosarul „şase, vine garda”.

Da’ analfabeţii de procurori i-au scris numele greşit, ca tac-su pe vremuri, şi acum el a picat de fazan.

Să fim iertaţi: de papagal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × patru =

ACTUALITATE
Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă