Decât nimic, mai bine deloc

Parcă-ar fi un blestem de care presa nu mai poate scăpa niciodată. Încă de pe vremea comuniştilor presa a fost îmbâcsită cu poteraşi şi cu securişti infiltraţi prin redacţii. De obicei, spun cei ce ştiu, „boii albaştrii” erau decorativi în paginile ziarelor şi se ocupau cu precădere de spionatul colegilor. Mai nou ei au devenit un fel de lideri de opinie şi nici măcar nu se mai străduiesc să ascundă că sug şi de la oaia serviciilor.

Un astfel de tablagiu face valuri prin spaţiul public în care apare, alternativ, când ofiţer când redactor de televiziune. Noi am zice că nu e cu adevărat nici de-un fel nici de celălalt. Un mic papagal pe care poliţaii îl trimit după ţigări şi redacţiile la prăşit de limbi. Dar câţi or fi care lucrează pe bune informativ ştirile?    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − cinci =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat