Decât nimic, mai bine deloc

Parcă-ar fi un blestem de care presa nu mai poate scăpa niciodată. Încă de pe vremea comuniştilor presa a fost îmbâcsită cu poteraşi şi cu securişti infiltraţi prin redacţii. De obicei, spun cei ce ştiu, „boii albaştrii” erau decorativi în paginile ziarelor şi se ocupau cu precădere de spionatul colegilor. Mai nou ei au devenit un fel de lideri de opinie şi nici măcar nu se mai străduiesc să ascundă că sug şi de la oaia serviciilor.

Un astfel de tablagiu face valuri prin spaţiul public în care apare, alternativ, când ofiţer când redactor de televiziune. Noi am zice că nu e cu adevărat nici de-un fel nici de celălalt. Un mic papagal pe care poliţaii îl trimit după ţigări şi redacţiile la prăşit de limbi. Dar câţi or fi care lucrează pe bune informativ ştirile?    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”