Decât nimic, mai bine deloc

Parcă-ar fi un blestem de care presa nu mai poate scăpa niciodată. Încă de pe vremea comuniştilor presa a fost îmbâcsită cu poteraşi şi cu securişti infiltraţi prin redacţii. De obicei, spun cei ce ştiu, „boii albaştrii” erau decorativi în paginile ziarelor şi se ocupau cu precădere de spionatul colegilor. Mai nou ei au devenit un fel de lideri de opinie şi nici măcar nu se mai străduiesc să ascundă că sug şi de la oaia serviciilor.

Un astfel de tablagiu face valuri prin spaţiul public în care apare, alternativ, când ofiţer când redactor de televiziune. Noi am zice că nu e cu adevărat nici de-un fel nici de celălalt. Un mic papagal pe care poliţaii îl trimit după ţigări şi redacţiile la prăşit de limbi. Dar câţi or fi care lucrează pe bune informativ ştirile?    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului