Decât nimic, mai bine deloc

Parcă-ar fi un blestem de care presa nu mai poate scăpa niciodată. Încă de pe vremea comuniştilor presa a fost îmbâcsită cu poteraşi şi cu securişti infiltraţi prin redacţii. De obicei, spun cei ce ştiu, „boii albaştrii” erau decorativi în paginile ziarelor şi se ocupau cu precădere de spionatul colegilor. Mai nou ei au devenit un fel de lideri de opinie şi nici măcar nu se mai străduiesc să ascundă că sug şi de la oaia serviciilor.

Un astfel de tablagiu face valuri prin spaţiul public în care apare, alternativ, când ofiţer când redactor de televiziune. Noi am zice că nu e cu adevărat nici de-un fel nici de celălalt. Un mic papagal pe care poliţaii îl trimit după ţigări şi redacţiile la prăşit de limbi. Dar câţi or fi care lucrează pe bune informativ ştirile?    

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr