Dăscălimea lui Caţavencu pierde teren

Există unii directori care cad mereu în picioare şi rămân pe post indiferent de cum se rotesc guvernările după alegeri. Nu ştiu cum se face, dar ei reuşesc să dibuiească câte o spărtură în gard pe unde să intre în ograda celor de la putere.

Directorul unui colegiu cu nume de cuceritor a ratat pentru prima dată în carieră anotimpul migrărilor şi a rămas fără post. Surse bine învăţate zic că fostul şef stă la catedră ca pe ghimpi, mai ales că a ajuns să ia leafă de la un director mult mai Energetic care a reuşit să îşi salveze funcţia şi sub umbrela USL.

Dascăli cârcotaşi sunt de părere că, dimpotrivă, fostul director a accepta postul de dascăl numai ca să se perfecţioneze în oportunism cu lecţii de la actualul său şef.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”