Dăscălimea lui Caţavencu pierde teren

Există unii directori care cad mereu în picioare şi rămân pe post indiferent de cum se rotesc guvernările după alegeri. Nu ştiu cum se face, dar ei reuşesc să dibuiească câte o spărtură în gard pe unde să intre în ograda celor de la putere.

Directorul unui colegiu cu nume de cuceritor a ratat pentru prima dată în carieră anotimpul migrărilor şi a rămas fără post. Surse bine învăţate zic că fostul şef stă la catedră ca pe ghimpi, mai ales că a ajuns să ia leafă de la un director mult mai Energetic care a reuşit să îşi salveze funcţia şi sub umbrela USL.

Dascăli cârcotaşi sunt de părere că, dimpotrivă, fostul director a accepta postul de dascăl numai ca să se perfecţioneze în oportunism cu lecţii de la actualul său şef.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box