Dăscălimea lui Caţavencu pierde teren

Există unii directori care cad mereu în picioare şi rămân pe post indiferent de cum se rotesc guvernările după alegeri. Nu ştiu cum se face, dar ei reuşesc să dibuiească câte o spărtură în gard pe unde să intre în ograda celor de la putere.

Directorul unui colegiu cu nume de cuceritor a ratat pentru prima dată în carieră anotimpul migrărilor şi a rămas fără post. Surse bine învăţate zic că fostul şef stă la catedră ca pe ghimpi, mai ales că a ajuns să ia leafă de la un director mult mai Energetic care a reuşit să îşi salveze funcţia şi sub umbrela USL.

Dascăli cârcotaşi sunt de părere că, dimpotrivă, fostul director a accepta postul de dascăl numai ca să se perfecţioneze în oportunism cu lecţii de la actualul său şef.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 16 =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat