Da’ şoferul? Cu şoferul cum îi?

driverMai hăt luna trecută, un mare lider de partid roşu din judeţ a sărit ca ars când am scris că în România şi postul de portar se livrează politic. Nu i-a plăcut nici-ca-cum vorba şi era convins că i-am trântit-o în gura dumisale.  Mai pe urmă am căzut de acord că e punctul nostru de vedere şi s-a mai liniştit.

Apoi a rânduit Dumnezeu-drăguţu’ ca la nici două zile să ne caute un român mânios că fiul lui are două facultăţi şi nu-şi găseşte o slujbă. A încercat să îi facă loc într-o instituţie bugetară pe post de şofer, băiatul şi-a depus dosarul şi când să meargă la slujbă a aflat că pila şefului de partid i-a suflat de sub nas „covrigul”. (Pilosul fusese dat afară de la primărie fiindcă e prăpădit şi chiulău.)

„Dacă pun mâna pe politrucul ăla roşu la cotitură, să nu ne vadă nimeni, îl rup în două. Că ţara asta e numai a lor…. (de aici nu mai putem transcrie vorbele omului supărat că mâniem toţi sfinţii. Chiar şi pe ăia de la Bejan.)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva