Da’ şoferul? Cu şoferul cum îi?

driverMai hăt luna trecută, un mare lider de partid roşu din judeţ a sărit ca ars când am scris că în România şi postul de portar se livrează politic. Nu i-a plăcut nici-ca-cum vorba şi era convins că i-am trântit-o în gura dumisale.  Mai pe urmă am căzut de acord că e punctul nostru de vedere şi s-a mai liniştit.

Apoi a rânduit Dumnezeu-drăguţu’ ca la nici două zile să ne caute un român mânios că fiul lui are două facultăţi şi nu-şi găseşte o slujbă. A încercat să îi facă loc într-o instituţie bugetară pe post de şofer, băiatul şi-a depus dosarul şi când să meargă la slujbă a aflat că pila şefului de partid i-a suflat de sub nas „covrigul”. (Pilosul fusese dat afară de la primărie fiindcă e prăpădit şi chiulău.)

„Dacă pun mâna pe politrucul ăla roşu la cotitură, să nu ne vadă nimeni, îl rup în două. Că ţara asta e numai a lor…. (de aici nu mai putem transcrie vorbele omului supărat că mâniem toţi sfinţii. Chiar şi pe ăia de la Bejan.)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă