Da’ şoferul? Cu şoferul cum îi?

driverMai hăt luna trecută, un mare lider de partid roşu din judeţ a sărit ca ars când am scris că în România şi postul de portar se livrează politic. Nu i-a plăcut nici-ca-cum vorba şi era convins că i-am trântit-o în gura dumisale.  Mai pe urmă am căzut de acord că e punctul nostru de vedere şi s-a mai liniştit.

Apoi a rânduit Dumnezeu-drăguţu’ ca la nici două zile să ne caute un român mânios că fiul lui are două facultăţi şi nu-şi găseşte o slujbă. A încercat să îi facă loc într-o instituţie bugetară pe post de şofer, băiatul şi-a depus dosarul şi când să meargă la slujbă a aflat că pila şefului de partid i-a suflat de sub nas „covrigul”. (Pilosul fusese dat afară de la primărie fiindcă e prăpădit şi chiulău.)

„Dacă pun mâna pe politrucul ăla roşu la cotitură, să nu ne vadă nimeni, îl rup în două. Că ţara asta e numai a lor…. (de aici nu mai putem transcrie vorbele omului supărat că mâniem toţi sfinţii. Chiar şi pe ăia de la Bejan.)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

ACTUALITATE
Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara         DEZVĂLUIRI. Noaptea de coșmar a hoțului care a spart Castelul Corvinilor         „Leii șoselelor” care ne omoară în trafic. Cazul Norocel, recidivistul liber după prăpădul de pe străzi