Da’ şoferul? Cu şoferul cum îi?

driverMai hăt luna trecută, un mare lider de partid roşu din judeţ a sărit ca ars când am scris că în România şi postul de portar se livrează politic. Nu i-a plăcut nici-ca-cum vorba şi era convins că i-am trântit-o în gura dumisale.  Mai pe urmă am căzut de acord că e punctul nostru de vedere şi s-a mai liniştit.

Apoi a rânduit Dumnezeu-drăguţu’ ca la nici două zile să ne caute un român mânios că fiul lui are două facultăţi şi nu-şi găseşte o slujbă. A încercat să îi facă loc într-o instituţie bugetară pe post de şofer, băiatul şi-a depus dosarul şi când să meargă la slujbă a aflat că pila şefului de partid i-a suflat de sub nas „covrigul”. (Pilosul fusese dat afară de la primărie fiindcă e prăpădit şi chiulău.)

„Dacă pun mâna pe politrucul ăla roşu la cotitură, să nu ne vadă nimeni, îl rup în două. Că ţara asta e numai a lor…. (de aici nu mai putem transcrie vorbele omului supărat că mâniem toţi sfinţii. Chiar şi pe ăia de la Bejan.)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Liviu Dragnea, condamnat din nou la închisoare         Parcarea Publică din Piața Unirii va închisă timp de trei zile         Iulian Ceia speră la eliberarea din închisoare         Politicienii care își asigură laudele cu sume mari, din banii localnicilor         PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri