Concept: poliţie cu autoservire

Deva. Un supermarket.

O femeie este furată elegant prin metoda împrietenirii de un grup de hoţi. Plângere la poliţie.

Totul ok. Numai că poliţia ar avea nevoie de filmările din magazin. Victima fuge şi aduce filmările pe un stick. Nţţ, nu e bun, trebuie DVD şi full HD. Dar dacă tot a venit înapoi, să facă bine femeia să scrie o listă cu numele celor care au furat-o. Greu cu asta ! De unde?!

Păi dacă nume nu, măcar poreclele să le spună dacă poate.

Spun cârcotaşii că o astfel de anchetă nu se poate încheia decât într-un singur mod: femeia trebuie să primească şi câteva catuşe cu care să-i lege personal pe hoţi înainte de a-i aduce la post.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 15 =

ACTUALITATE
Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva