Concept: poliţie cu autoservire

Deva. Un supermarket.

O femeie este furată elegant prin metoda împrietenirii de un grup de hoţi. Plângere la poliţie.

Totul ok. Numai că poliţia ar avea nevoie de filmările din magazin. Victima fuge şi aduce filmările pe un stick. Nţţ, nu e bun, trebuie DVD şi full HD. Dar dacă tot a venit înapoi, să facă bine femeia să scrie o listă cu numele celor care au furat-o. Greu cu asta ! De unde?!

Păi dacă nume nu, măcar poreclele să le spună dacă poate.

Spun cârcotaşii că o astfel de anchetă nu se poate încheia decât într-un singur mod: femeia trebuie să primească şi câteva catuşe cu care să-i lege personal pe hoţi înainte de a-i aduce la post.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − șapte =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani