Cine nu-i gata, îl iau cu lopata

Cum o dai şi cum o-ntorci zilele astea tot de infractori şi de puşcăriabili auzi.

Isteria colectivă ce s-a iscat pe seama comisarului Catani de la BCCO Alba generează nenumărate scenarii şi ipoteze. Cunoscătorii fac calcule şi pariază pe viitoarele capete politice care au să cadă.

Către PSD duc cele mai multe cărări. Pesediştii şi firmele lor de casă par să fie în vizorul acuzatorilor. Dintre toţi patronii cu cumetrii politice e un drumar favorit la bursa zvonurilor pentru zornăitul cătuşelor. Spun sursele noastre că asfaltangiul are o relaţie specială şi cu băieţii cu pulan, ceea ce face şi mai credibilă inculparea sa.

Se spune că atât de mult îl iubeşte şeful poliţiştilor pe drumar că utilajele lui pot parca noaptea în curtea Miliţiei, acolo unde nicio maşină personală de-a tablagiilor nu are acces.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului