Cine nu-i gata, îl iau cu lopata

Cum o dai şi cum o-ntorci zilele astea tot de infractori şi de puşcăriabili auzi.

Isteria colectivă ce s-a iscat pe seama comisarului Catani de la BCCO Alba generează nenumărate scenarii şi ipoteze. Cunoscătorii fac calcule şi pariază pe viitoarele capete politice care au să cadă.

Către PSD duc cele mai multe cărări. Pesediştii şi firmele lor de casă par să fie în vizorul acuzatorilor. Dintre toţi patronii cu cumetrii politice e un drumar favorit la bursa zvonurilor pentru zornăitul cătuşelor. Spun sursele noastre că asfaltangiul are o relaţie specială şi cu băieţii cu pulan, ceea ce face şi mai credibilă inculparea sa.

Se spune că atât de mult îl iubeşte şeful poliţiştilor pe drumar că utilajele lui pot parca noaptea în curtea Miliţiei, acolo unde nicio maşină personală de-a tablagiilor nu are acces.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr