Cine nu-i gata, îl iau cu lopata

Cum o dai şi cum o-ntorci zilele astea tot de infractori şi de puşcăriabili auzi.

Isteria colectivă ce s-a iscat pe seama comisarului Catani de la BCCO Alba generează nenumărate scenarii şi ipoteze. Cunoscătorii fac calcule şi pariază pe viitoarele capete politice care au să cadă.

Către PSD duc cele mai multe cărări. Pesediştii şi firmele lor de casă par să fie în vizorul acuzatorilor. Dintre toţi patronii cu cumetrii politice e un drumar favorit la bursa zvonurilor pentru zornăitul cătuşelor. Spun sursele noastre că asfaltangiul are o relaţie specială şi cu băieţii cu pulan, ceea ce face şi mai credibilă inculparea sa.

Se spune că atât de mult îl iubeşte şeful poliţiştilor pe drumar că utilajele lui pot parca noaptea în curtea Miliţiei, acolo unde nicio maşină personală de-a tablagiilor nu are acces.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat