Cine nu-i gata, îl iau cu lopata

Cum o dai şi cum o-ntorci zilele astea tot de infractori şi de puşcăriabili auzi.

Isteria colectivă ce s-a iscat pe seama comisarului Catani de la BCCO Alba generează nenumărate scenarii şi ipoteze. Cunoscătorii fac calcule şi pariază pe viitoarele capete politice care au să cadă.

Către PSD duc cele mai multe cărări. Pesediştii şi firmele lor de casă par să fie în vizorul acuzatorilor. Dintre toţi patronii cu cumetrii politice e un drumar favorit la bursa zvonurilor pentru zornăitul cătuşelor. Spun sursele noastre că asfaltangiul are o relaţie specială şi cu băieţii cu pulan, ceea ce face şi mai credibilă inculparea sa.

Se spune că atât de mult îl iubeşte şeful poliţiştilor pe drumar că utilajele lui pot parca noaptea în curtea Miliţiei, acolo unde nicio maşină personală de-a tablagiilor nu are acces.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”