Candidatul fără “ia-mă nene!”

rome_chariotSunt fel de fel de pomanagii pe lumea asta. Unii cer un leu, alţii o bucată de pâine.

Ăsta de care vorbim cere o candidatură. De când a fost debarcat, democratic şi în lacrimi, de la dregătoria lui din micul târguleţ unde nici berea nu mai curge, omul nostru mai are un singur dor: să mai candideze o dată.

Nu contează unde: la primărie, la parlamentare, euro sau nu,  la prezidenţiale sau, dacă i s-ar cere, chiar la Vatican.

Dar să vezi ghinion! Nici un vehicul electoral nu opreşte în staţia lui.

Cei care le conduc ştiu ei de ce. De fiecare dată când l-au urcat în căruţă, candidatul lu’ peşte a vrut imediat să ia el hăţurile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei