Candidatul fără “ia-mă nene!”

rome_chariotSunt fel de fel de pomanagii pe lumea asta. Unii cer un leu, alţii o bucată de pâine.

Ăsta de care vorbim cere o candidatură. De când a fost debarcat, democratic şi în lacrimi, de la dregătoria lui din micul târguleţ unde nici berea nu mai curge, omul nostru mai are un singur dor: să mai candideze o dată.

Nu contează unde: la primărie, la parlamentare, euro sau nu,  la prezidenţiale sau, dacă i s-ar cere, chiar la Vatican.

Dar să vezi ghinion! Nici un vehicul electoral nu opreşte în staţia lui.

Cei care le conduc ştiu ei de ce. De fiecare dată când l-au urcat în căruţă, candidatul lu’ peşte a vrut imediat să ia el hăţurile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”