Când pierde postul fură scaunul

fat-man-cartoonSunt unii parveniţi care îşi iubesc aşa de straşnic fotoliul de director încât sunt în stare să-l fure şi să-l ducă acasă atunci când îşi pierd susţinerea politică şi postul.

Nu e o glumă. Chiar s-a întâmplat undeva în judeţul Hunedoara.

Burtosul a suferit ca un câne când i-au spus că trebuie să se despartă de ciolan. Dar când a aflat că trebuie să se despartă şi de scaun a fost peste puterea lui de a suporta.

S-a ridicat abătut şi a plecat, dar pe înserat când găinarii ies la ciordeală pe maidan s-a întors la firmă cu şoferul care-i completa salariul cu bascula şi a luat toate scaunele din sala de şedinţe.

Avea acum omul destule scaune. L-a rătăcit numai pe cel de la cap.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × trei =

ACTUALITATE
Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara