Când pierde postul fură scaunul

fat-man-cartoonSunt unii parveniţi care îşi iubesc aşa de straşnic fotoliul de director încât sunt în stare să-l fure şi să-l ducă acasă atunci când îşi pierd susţinerea politică şi postul.

Nu e o glumă. Chiar s-a întâmplat undeva în judeţul Hunedoara.

Burtosul a suferit ca un câne când i-au spus că trebuie să se despartă de ciolan. Dar când a aflat că trebuie să se despartă şi de scaun a fost peste puterea lui de a suporta.

S-a ridicat abătut şi a plecat, dar pe înserat când găinarii ies la ciordeală pe maidan s-a întors la firmă cu şoferul care-i completa salariul cu bascula şi a luat toate scaunele din sala de şedinţe.

Avea acum omul destule scaune. L-a rătăcit numai pe cel de la cap.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei