Bombiţe antişoareci

Spun cârcotaşii că paznicul unei primării de poll-position a fost trezit într-o noapte de strigăte puternice.

Speriat, omul dă fuga şi ce să vezi: o bombă !

Era în ochii unui edil, second-hand, care se holba, ţipând, la ceva negru aşezat pe jos în sala de bal a instituţiei.

Cu greu, spun zvonacii, l-a convins portarul că o cursă de şoareci nu explodează nici cu slujbe.

După ce oficialul s-a mai liniştit a fost chemată deîndată o maşină a gărzii locale, singura care-l putea face transportabil la acea oră.

Nu se ştie de ce, dar, spun insomniacii, în acea noapte din chilia portarului s-a revărsat până dimineaţă ritmurile unei melodii de Crăciun, ceva cu „Moşule, ce tânăr eşti!”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

ACTUALITATE
Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul