Banii vorbesc: „E de rău!!!”

Doi camarazi de campanie au ajuns să se aibă la cuţite din cauza lovelelor electorale. Alesul – primar de primar la urbe mare şi portocaliu pe ici pe acolo prin părţile esenţiale – a stat la primire când cu împărţirea mitei electorale, în vreme ce afaceristul a fost pe post de servant. Suma pusă la bătaie: 100.000 (una sută mii) lei.

Timpul a trecut, alesul e pe cai mari, dar camaradul negustor a cam rămas cu buzele umflate. Cum amândoi şi-ar mânca de sub unghii, nu a mirat pe nimeni când a izbucnit scandalul între ei.

Chibiţi de-ai casei spun că cel ales a dat 20.000 lei îndărăt şi de restul i-a zis ca Moromete cu funcirea: „N-am, bă, n-am! Tu nu-nţelegi că n-am?”. De atunci cei doi foşti camarazi îşi dau la gioale din orice loc şi-n orice poziţie. Gratis !

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne