Banii vorbesc: „E de rău!!!”

Doi camarazi de campanie au ajuns să se aibă la cuţite din cauza lovelelor electorale. Alesul – primar de primar la urbe mare şi portocaliu pe ici pe acolo prin părţile esenţiale – a stat la primire când cu împărţirea mitei electorale, în vreme ce afaceristul a fost pe post de servant. Suma pusă la bătaie: 100.000 (una sută mii) lei.

Timpul a trecut, alesul e pe cai mari, dar camaradul negustor a cam rămas cu buzele umflate. Cum amândoi şi-ar mânca de sub unghii, nu a mirat pe nimeni când a izbucnit scandalul între ei.

Chibiţi de-ai casei spun că cel ales a dat 20.000 lei îndărăt şi de restul i-a zis ca Moromete cu funcirea: „N-am, bă, n-am! Tu nu-nţelegi că n-am?”. De atunci cei doi foşti camarazi îşi dau la gioale din orice loc şi-n orice poziţie. Gratis !

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa