Banii vorbesc: „E de rău!!!”

Doi camarazi de campanie au ajuns să se aibă la cuţite din cauza lovelelor electorale. Alesul – primar de primar la urbe mare şi portocaliu pe ici pe acolo prin părţile esenţiale – a stat la primire când cu împărţirea mitei electorale, în vreme ce afaceristul a fost pe post de servant. Suma pusă la bătaie: 100.000 (una sută mii) lei.

Timpul a trecut, alesul e pe cai mari, dar camaradul negustor a cam rămas cu buzele umflate. Cum amândoi şi-ar mânca de sub unghii, nu a mirat pe nimeni când a izbucnit scandalul între ei.

Chibiţi de-ai casei spun că cel ales a dat 20.000 lei îndărăt şi de restul i-a zis ca Moromete cu funcirea: „N-am, bă, n-am! Tu nu-nţelegi că n-am?”. De atunci cei doi foşti camarazi îşi dau la gioale din orice loc şi-n orice poziţie. Gratis !

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara