Atunci când morţii vor vorbi…

Şi nu va fi nevoie să aştepte până la Judecata de Apoi. Fiindcă o samă de barosani au de dat socoteală pe lumea asta pentru escrocheriile comise.

Vuiesc cimitirele cum că somnul celor drepţi e bântuit de afacerile necurate care s-au făcut pe năsălia morţilor.

Ciocli în halate albe scot bani grămadă din afaceri dubioase pe seama celor decedaţi. Familiile îndoliate sunt jumulite  ca să nu rămână cu mortu-n bătătură. Informaţiile vin ca un tsunami devastator peste cei vii şi nu mai pot fi stăpânite.

Parastasul afacerilor putrede va ieşi cât de curând la suprafaţă şi bocet se va auzi de unde te aştepţi mai puţin.

Că Domnu’ a dat şi domnii au luat, iar numele lor nu trebuie să fie uitat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 14 =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice