Atunci când morţii vor vorbi…

Şi nu va fi nevoie să aştepte până la Judecata de Apoi. Fiindcă o samă de barosani au de dat socoteală pe lumea asta pentru escrocheriile comise.

Vuiesc cimitirele cum că somnul celor drepţi e bântuit de afacerile necurate care s-au făcut pe năsălia morţilor.

Ciocli în halate albe scot bani grămadă din afaceri dubioase pe seama celor decedaţi. Familiile îndoliate sunt jumulite  ca să nu rămână cu mortu-n bătătură. Informaţiile vin ca un tsunami devastator peste cei vii şi nu mai pot fi stăpânite.

Parastasul afacerilor putrede va ieşi cât de curând la suprafaţă şi bocet se va auzi de unde te aştepţi mai puţin.

Că Domnu’ a dat şi domnii au luat, iar numele lor nu trebuie să fie uitat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!