Aşa se câştigă notorietatea

Neghiobia face repede înconjurul lumii, până în capitala Statelor Unite. Este vorba de oraşul cu cea mai scumpă căldură din lume. Nu e o exagerare, în statele nordice e bunăstare şi încălzitul pe timp de iarnă nu e o problemă, iar în Africa unde e sărăcie lucie căldura vine pe cale naturală de pot da şi la alţii.

Se întâmpla cu ceva zile în urmă când primarul lui Moş Gerilă era în vizită prin Washington DC  ca orice bugetar cumsecade ce abia îşi târâie sejururile de pe un continent pe altul. Şi cum sta  dumnealui într-un mall numai ce aude: „Primare!!! Dai, bă, căldură în  iarna asta la (şi zice numele oraşului păstorit de primar). Să pice-n fund, nu alta. Şi iar: „Dai, bă, sau o aduc pe mama aici?”

Nu se ştie ce a răspuns primarul dar se aude că americanul i-a cumpărat maică-si bilet de avion spre locuri mai calde.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa