Aşa se câştigă notorietatea

Neghiobia face repede înconjurul lumii, până în capitala Statelor Unite. Este vorba de oraşul cu cea mai scumpă căldură din lume. Nu e o exagerare, în statele nordice e bunăstare şi încălzitul pe timp de iarnă nu e o problemă, iar în Africa unde e sărăcie lucie căldura vine pe cale naturală de pot da şi la alţii.

Se întâmpla cu ceva zile în urmă când primarul lui Moş Gerilă era în vizită prin Washington DC  ca orice bugetar cumsecade ce abia îşi târâie sejururile de pe un continent pe altul. Şi cum sta  dumnealui într-un mall numai ce aude: „Primare!!! Dai, bă, căldură în  iarna asta la (şi zice numele oraşului păstorit de primar). Să pice-n fund, nu alta. Şi iar: „Dai, bă, sau o aduc pe mama aici?”

Nu se ştie ce a răspuns primarul dar se aude că americanul i-a cumpărat maică-si bilet de avion spre locuri mai calde.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + 12 =

ACTUALITATE
Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice