Aşa se câştigă notorietatea

Neghiobia face repede înconjurul lumii, până în capitala Statelor Unite. Este vorba de oraşul cu cea mai scumpă căldură din lume. Nu e o exagerare, în statele nordice e bunăstare şi încălzitul pe timp de iarnă nu e o problemă, iar în Africa unde e sărăcie lucie căldura vine pe cale naturală de pot da şi la alţii.

Se întâmpla cu ceva zile în urmă când primarul lui Moş Gerilă era în vizită prin Washington DC  ca orice bugetar cumsecade ce abia îşi târâie sejururile de pe un continent pe altul. Şi cum sta  dumnealui într-un mall numai ce aude: „Primare!!! Dai, bă, căldură în  iarna asta la (şi zice numele oraşului păstorit de primar). Să pice-n fund, nu alta. Şi iar: „Dai, bă, sau o aduc pe mama aici?”

Nu se ştie ce a răspuns primarul dar se aude că americanul i-a cumpărat maică-si bilet de avion spre locuri mai calde.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor