Aşa se câştigă notorietatea

Neghiobia face repede înconjurul lumii, până în capitala Statelor Unite. Este vorba de oraşul cu cea mai scumpă căldură din lume. Nu e o exagerare, în statele nordice e bunăstare şi încălzitul pe timp de iarnă nu e o problemă, iar în Africa unde e sărăcie lucie căldura vine pe cale naturală de pot da şi la alţii.

Se întâmpla cu ceva zile în urmă când primarul lui Moş Gerilă era în vizită prin Washington DC  ca orice bugetar cumsecade ce abia îşi târâie sejururile de pe un continent pe altul. Şi cum sta  dumnealui într-un mall numai ce aude: „Primare!!! Dai, bă, căldură în  iarna asta la (şi zice numele oraşului păstorit de primar). Să pice-n fund, nu alta. Şi iar: „Dai, bă, sau o aduc pe mama aici?”

Nu se ştie ce a răspuns primarul dar se aude că americanul i-a cumpărat maică-si bilet de avion spre locuri mai calde.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina