Arhitectura şmenului de familie

O arhitectă de municipiu, cum nu sunt două că s-ar hului cetatea sub lăcomia lor, a ajuns de pomină pentru şperţurile pe care le practică în scurta şi viguroasa sa carieră de funcţionar public responsabil cu dezvoltarea diafană a urbei.

Duduia are un simţ estetic sensibil la bani şi la afacerile de familie. O construcţie oricât de aberantă se poate încadra în ambientul urban dacă proiectul trece prin firma soţului ei. Altfel, edificiul pică la testul de avizare arhitecturală.

Câţiva băieţi deştepţi s-au prins cum umblă PUD-ul în târg şi au arvunit soţul autorizaţiei de construire să ridice un bloc de şapte etaje într-un cartier de case. O monstruozitate urbană care încalcă legea vecinătăţii şi normele bunului gust, dar pentru că soţia şperţului are la mâna scriitoare putere deplină peste liniştea şi confortul orăşenilor proiectul a primit undă verde. Aşa că se anunţă un tămbălău cât Casa Poporului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare