Arhitectura şmenului de familie

O arhitectă de municipiu, cum nu sunt două că s-ar hului cetatea sub lăcomia lor, a ajuns de pomină pentru şperţurile pe care le practică în scurta şi viguroasa sa carieră de funcţionar public responsabil cu dezvoltarea diafană a urbei.

Duduia are un simţ estetic sensibil la bani şi la afacerile de familie. O construcţie oricât de aberantă se poate încadra în ambientul urban dacă proiectul trece prin firma soţului ei. Altfel, edificiul pică la testul de avizare arhitecturală.

Câţiva băieţi deştepţi s-au prins cum umblă PUD-ul în târg şi au arvunit soţul autorizaţiei de construire să ridice un bloc de şapte etaje într-un cartier de case. O monstruozitate urbană care încalcă legea vecinătăţii şi normele bunului gust, dar pentru că soţia şperţului are la mâna scriitoare putere deplină peste liniştea şi confortul orăşenilor proiectul a primit undă verde. Aşa că se anunţă un tămbălău cât Casa Poporului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + paisprezece =

ACTUALITATE
11 utilaje de deszăpezire vor acționa în municipiul Deva         Bilete gratuite de călătorie pentru pensionari         Brazii de Crăciun vor fi aduși din Alba         Peste 7.000 de turişti au vizitat Cetatea Deva în luna noiembrie         Aproape 500 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii locali în luna noiembrie         Primarul Gheorghe Ile va primi daune morale         Controale ample la exploatările forestiere         Autoturism incendiat de un om al străzii         Hunedorean lăsat fără aproape 3.000 de euro de tâlhari         Construirea statuii lui Michael Klein a fost scoasă la licitație         Condamnare pentru un fost șef de birou al APIA Hunedoara         Tragedie pe centura municipiului         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, câștigător a două trofee la Gala Ariilor Protejate         Petrecerea cu manele care a alungat animalele sălbatice din Retezat         Tânăr din Hunedoara arestat pentru crima comisă în Franța         Şefa Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale este judecată pentru fraude cu fonduri UE         Plan de prevenire a accidentelor feroviare, derulat de ISU Hunedoara         Gestul de omenie al polițiștilor: au donat sânge pentru colegul rănit grav         Cinci contracte de finanțare semnate la MDRAP         Dacă nu ești liliac, vulpe sau broască, rabzi cu dreptatea-n mână! Autostrada Lugoj-Deva dă să-ngroape pescăria de la Brănișca