Arhitectura şmenului de familie

O arhitectă de municipiu, cum nu sunt două că s-ar hului cetatea sub lăcomia lor, a ajuns de pomină pentru şperţurile pe care le practică în scurta şi viguroasa sa carieră de funcţionar public responsabil cu dezvoltarea diafană a urbei.

Duduia are un simţ estetic sensibil la bani şi la afacerile de familie. O construcţie oricât de aberantă se poate încadra în ambientul urban dacă proiectul trece prin firma soţului ei. Altfel, edificiul pică la testul de avizare arhitecturală.

Câţiva băieţi deştepţi s-au prins cum umblă PUD-ul în târg şi au arvunit soţul autorizaţiei de construire să ridice un bloc de şapte etaje într-un cartier de case. O monstruozitate urbană care încalcă legea vecinătăţii şi normele bunului gust, dar pentru că soţia şperţului are la mâna scriitoare putere deplină peste liniştea şi confortul orăşenilor proiectul a primit undă verde. Aşa că se anunţă un tămbălău cât Casa Poporului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 17 =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat