Are balta peşte…

E uimitor cât de repede învaţă primarii cum să-şi ascundă şmenurile de ochii lumii. Încă de la primul mandat, băieţii deştepţi din administraţie se orientează rapid spre portiţele care-i ajută să mulgă parale fără să bage nimeni de seamă. Când se întâmplă ca alesul să primească dregătoria moştenire de la vreo rudă de gradul întâi, lucrurile merg şi mai repede.

Primarul la care facem vorbire este din categoria de pe urmă. Duce o primărie de comună cu consilierii obişnuiţi să iasă o dată pe an la pescuit în Delta Dunării. Dar aceşti „nebuni liniştiţi” nu binevoiesc să plătească distracţia cu banii lor, cred că obştea le datorează vacanţa binemeritată şi musai trebuie să plătească primăria pentru ei. Dacă ar pune isprava asta într-un proiect public de hotărâre s-ar face de mândră minune.

Bănuţii pentru Deltă sunt strecuraţi în buget la capitolul cheltuieli de protocol, bine dosiţi în aşa fel încât nici controlorii financiari ai Curţii de conturi nu le dau de urmă. Cel puţin până acum nu s-au prins.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat