Are balta peşte…

E uimitor cât de repede învaţă primarii cum să-şi ascundă şmenurile de ochii lumii. Încă de la primul mandat, băieţii deştepţi din administraţie se orientează rapid spre portiţele care-i ajută să mulgă parale fără să bage nimeni de seamă. Când se întâmplă ca alesul să primească dregătoria moştenire de la vreo rudă de gradul întâi, lucrurile merg şi mai repede.

Primarul la care facem vorbire este din categoria de pe urmă. Duce o primărie de comună cu consilierii obişnuiţi să iasă o dată pe an la pescuit în Delta Dunării. Dar aceşti „nebuni liniştiţi” nu binevoiesc să plătească distracţia cu banii lor, cred că obştea le datorează vacanţa binemeritată şi musai trebuie să plătească primăria pentru ei. Dacă ar pune isprava asta într-un proiect public de hotărâre s-ar face de mândră minune.

Bănuţii pentru Deltă sunt strecuraţi în buget la capitolul cheltuieli de protocol, bine dosiţi în aşa fel încât nici controlorii financiari ai Curţii de conturi nu le dau de urmă. Cel puţin până acum nu s-au prins.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr