Are balta peşte…

E uimitor cât de repede învaţă primarii cum să-şi ascundă şmenurile de ochii lumii. Încă de la primul mandat, băieţii deştepţi din administraţie se orientează rapid spre portiţele care-i ajută să mulgă parale fără să bage nimeni de seamă. Când se întâmplă ca alesul să primească dregătoria moştenire de la vreo rudă de gradul întâi, lucrurile merg şi mai repede.

Primarul la care facem vorbire este din categoria de pe urmă. Duce o primărie de comună cu consilierii obişnuiţi să iasă o dată pe an la pescuit în Delta Dunării. Dar aceşti „nebuni liniştiţi” nu binevoiesc să plătească distracţia cu banii lor, cred că obştea le datorează vacanţa binemeritată şi musai trebuie să plătească primăria pentru ei. Dacă ar pune isprava asta într-un proiect public de hotărâre s-ar face de mândră minune.

Bănuţii pentru Deltă sunt strecuraţi în buget la capitolul cheltuieli de protocol, bine dosiţi în aşa fel încât nici controlorii financiari ai Curţii de conturi nu le dau de urmă. Cel puţin până acum nu s-au prins.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului