Are balta peşte…

E uimitor cât de repede învaţă primarii cum să-şi ascundă şmenurile de ochii lumii. Încă de la primul mandat, băieţii deştepţi din administraţie se orientează rapid spre portiţele care-i ajută să mulgă parale fără să bage nimeni de seamă. Când se întâmplă ca alesul să primească dregătoria moştenire de la vreo rudă de gradul întâi, lucrurile merg şi mai repede.

Primarul la care facem vorbire este din categoria de pe urmă. Duce o primărie de comună cu consilierii obişnuiţi să iasă o dată pe an la pescuit în Delta Dunării. Dar aceşti „nebuni liniştiţi” nu binevoiesc să plătească distracţia cu banii lor, cred că obştea le datorează vacanţa binemeritată şi musai trebuie să plătească primăria pentru ei. Dacă ar pune isprava asta într-un proiect public de hotărâre s-ar face de mândră minune.

Bănuţii pentru Deltă sunt strecuraţi în buget la capitolul cheltuieli de protocol, bine dosiţi în aşa fel încât nici controlorii financiari ai Curţii de conturi nu le dau de urmă. Cel puţin până acum nu s-au prins.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”