A rămas în fundul gol

Veţi zice că e normal şi nu se putea altfel. Până la urmă aşa e!

E firesc ca un protagonist cu epoleţi al unei afaceri pornoşugăreşti să rămână, vorba aia, în dosul gol.

Dar acum, spun cârcotaşii, situaţia este diferită. Nu fetiţele şi băieţeii l-au despuiat pe om. L-au lăsat cu părţile moi în bătaia vântului avocaţii.

Ca să se apere în instanţă, amantul de serviciu a trebuie să-şi vândă de prin casă, ultima tranzacţie lăsându-l fără automobilul de la scară.

Şi cum procesul e departe de final, omul se plânge că până acum nu a găsit nici o bunăciune de avocat. Bunăciune? Da !

Adică, unul care să primească acolo şi plăţi în natură,  avuţie despre care se crede că omul nostru are contul plin.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − șapte =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României