A rămas în fundul gol

Veţi zice că e normal şi nu se putea altfel. Până la urmă aşa e!

E firesc ca un protagonist cu epoleţi al unei afaceri pornoşugăreşti să rămână, vorba aia, în dosul gol.

Dar acum, spun cârcotaşii, situaţia este diferită. Nu fetiţele şi băieţeii l-au despuiat pe om. L-au lăsat cu părţile moi în bătaia vântului avocaţii.

Ca să se apere în instanţă, amantul de serviciu a trebuie să-şi vândă de prin casă, ultima tranzacţie lăsându-l fără automobilul de la scară.

Şi cum procesul e departe de final, omul se plânge că până acum nu a găsit nici o bunăciune de avocat. Bunăciune? Da !

Adică, unul care să primească acolo şi plăţi în natură,  avuţie despre care se crede că omul nostru are contul plin.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − șase =

ACTUALITATE
Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre         DN 76 Deva – Brad: modernizarea șoselei de 30 de kilometri a ajuns la final