A rămas în fundul gol

Veţi zice că e normal şi nu se putea altfel. Până la urmă aşa e!

E firesc ca un protagonist cu epoleţi al unei afaceri pornoşugăreşti să rămână, vorba aia, în dosul gol.

Dar acum, spun cârcotaşii, situaţia este diferită. Nu fetiţele şi băieţeii l-au despuiat pe om. L-au lăsat cu părţile moi în bătaia vântului avocaţii.

Ca să se apere în instanţă, amantul de serviciu a trebuie să-şi vândă de prin casă, ultima tranzacţie lăsându-l fără automobilul de la scară.

Şi cum procesul e departe de final, omul se plânge că până acum nu a găsit nici o bunăciune de avocat. Bunăciune? Da !

Adică, unul care să primească acolo şi plăţi în natură,  avuţie despre care se crede că omul nostru are contul plin.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 7 =

ACTUALITATE
Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”