A rămas în fundul gol

Veţi zice că e normal şi nu se putea altfel. Până la urmă aşa e!

E firesc ca un protagonist cu epoleţi al unei afaceri pornoşugăreşti să rămână, vorba aia, în dosul gol.

Dar acum, spun cârcotaşii, situaţia este diferită. Nu fetiţele şi băieţeii l-au despuiat pe om. L-au lăsat cu părţile moi în bătaia vântului avocaţii.

Ca să se apere în instanţă, amantul de serviciu a trebuie să-şi vândă de prin casă, ultima tranzacţie lăsându-l fără automobilul de la scară.

Şi cum procesul e departe de final, omul se plânge că până acum nu a găsit nici o bunăciune de avocat. Bunăciune? Da !

Adică, unul care să primească acolo şi plăţi în natură,  avuţie despre care se crede că omul nostru are contul plin.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 7: șapte oameni au fost răniți         Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!